Covid utánáni tapasztalatok, fáradékonyság stb. Kinek milyen tünetei vannak?
Figyelt kérdés
KB egy hónapja átestem a covidon, eléggé meggyötört, összesen 23 napot voltam otthon mire helyre jöttem. 38 éves férfi vagyok nem beteges, sportolok egészségesen élek.Viszont azóta is iszonyat fáradtság van rajtam napi szinten.2020. nov. 27. 19:07
1/11 anonim válasza:
Én holnap megyek tesztre. Nincsenek durva tüneteim, de folyamatos izomfájdalmaim vannak, meg kimerült vagyok a semmitől is.
2/11 anonim válasza:
Tudom off, de érdekelne hogy zajlott nálad, mert nálam fokozatosan jönnek elő a tünetek.
3/11 A kérdező kommentje:
Izomfájdalom plusz pici lázzal kezdődött, de előtte 2-3 nappal már hasmenés plusz gyengeség volt. Majd láz és szinte mindenem fájt kis túlzással még a beleim is. 3nap után mintha jobb lett volna, azt jött a magas láz és ráment a vesémre plusz a fülem is fájt. És jött kB 6 olyan nap amit senkinek nem kívánok, iszonyat szarul voltam, szedultem, gyenge voltam, nem volt étvágyam, szagokat ízeket nem éreztem , kB a fürdőig is kúszva mentem. Lassan jöttem helyre, de ez az iszonyat gyengeség továbbra is tart, szinte egész nap tudnék aludni.
2020. nov. 27. 19:24
4/11 anonim válasza:
Én ott tartok hogy izomfájás, kimerültség, hasmenés, köhögés, nem magas láz. Akkor nem túlzásból küldött a doki tesztre. Köszönnöm szépen hogy válaszoltál!
5/11 A kérdező kommentje:
A környezetemben sokan elkaptak, kaptuk, teljesen vegyes a kép. A szinte tunetmentestől a súlyos tünetekig szinte minden elofordult, sajnos kiszámíthatatlan, hogy kinél, hogy jön ki. Sajnos halál eset is volt köztük. 😔
2020. nov. 27. 19:29
6/11 A kérdező kommentje:
Köhögés nekem érdekes nem volt... Akinél volt általában azoknál volt necces mert volt akinek tüdőgyula lett a vége.
Jobbulast és kitartást! És d vitamint maximumon plusz sok folyadék. Én kicsit ki is száradtam talán.
2020. nov. 27. 19:31
7/11 anonim válasza:
Nagyon sajnálom :( Soknak meg jár a szája nálunk hogy kamu, nincs vírus. és amint lehet leteszik a maszkot.
8/11 anonim válasza:
A d vitamint már szedem, c+d kombinációban, de köszönöm a tippet! Mindet örömmel fogadom. Féltem a családot.
9/11 A kérdező kommentje:
Nálunk gyerekeim és feleségem is elkaptak. Gyerekek szinte 1-2 nap alatt helyre is jöttek nagyon enyhe volt náluk szerencsére. Feleségem már februárban atesett tüdőgyulladassal most neki is nagyon enyhe volt. Én szívtam meg keményen 🙄
2020. nov. 27. 19:52
10/11 anonim válasza:
Azért valahol megnyugtató hogy a család enyhébb tünetekkel is megúszhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!