Elkezdett fajni baloldalt a hatam kb lapockam tajekan de teljesen jol vagyok nem kohogok laz nincs, izeket erzek. Lehet mozgas szervi problema a homeoffice miatt, mert eleg rossz az itthoni szekem.
Kicsit levertebb vagyok -gondolom ido miatt -mint szoktam ...de semmi extra.
Szoval lehet egy kezdeti tudogyuszinak a tunete csak a hatfajas es egy kis faradtsag?
vagy ezekmelle tarsulni szokott meg vmi
(bocs az ekezetekert)
36F
#tudogyulladas,
2020. nov. 27. 17:04
1/8 anonim válasza:
Lehet a tünete, és az íz érzékelés nem megy el tüdőgyulladásnak.
2020. nov. 27. 17:30
2/8 anonim válasza:
Nekem pl ez akkor szokott lenni amikor felmegy a vérnyomásom,szintén ott ahol neked,de nagyon. Úgy hogy ez is lehet egyébként,egyik sem jó😬
2020. nov. 27. 17:37
3/8 anonim válasza:
Reflux is szokott olyat. hogy akár olyan helyre kisugározhat a fájdalma.
2020. nov. 27. 17:39
4/8 anonim válasza:
En ugy tudom, hogy tudogyulladas lazzal is jar.
2020. nov. 27. 17:52
5/8 anonim válasza:
"Lehet mozgas szervi problema a homeoffice miatt, mert eleg rossz az itthoni szekem."
Nos azt hiszem meg is jöttünk.
Mozgásszervi problémának nem nevezném, inkább csak átmeneti állapotnak.
Próbálj nyújtó gyakorlatokat végezni (ez rossz székben is megy), naponta többször, és hidd el jobb lesz.
2020. nov. 27. 17:53
6/8 anonim válasza:
Nem árt, ha mindezekhez véres köpet is csatlakozik, fájdalom a kulcscsont alatt (bronchopneumonia) és persze hátoldalon hallgatózással enyhe recsegést (crepitáció) lehet hallani a tüdőben (ezt persze nem a beteg hallja, hanem a vizsgáló személy). Önmagában a lapocka tájékán jelentkező kisugárzó fájdalom elsősorban a rossz testtartás, csigolyák közti porckorong túlzott megterhelésekor történő (kilépő idegeket érintő) kiboltosulása okozhat.
2020. nov. 27. 17:54
7/8 anonim válasza:
Mit szívtál hatoska?
Mi az hogy nem árt, ha...
2020. nov. 27. 18:29
8/8 anonim válasza:
6-os
Nem kell mindjárt rosszra gondolni. Véres köpet az lőtt sebtől is lehet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!