Nem vesznek komolyan az orvosok, mit tegyek?
TTöbb, mint egy hónapja erősödött meg az alap halk fülzúgásom nátha következtében. Azóta rosszabbodott a helyzet. Fülkörthurutot állapítottak meg nálam és fáj - főleg az egyik - fülem, már a köhögésnél a rosszabbik fülemnél a fejemen egy pontnál nyilal a fájdalom. Vwszek be vitaminokat, inhalálok, iszom gyógyteákat, fülkürt tornázom, melegen öltözöm és mézes fokhagymát is eszem egy kiskanállal egy nap. Már nemt tudom mit tegyek, kezdek elkeseredni. Nem múlik sem a nátha, sem a hurut.
Kinek mi vált be ilyen esetben? Mit kellene még kipróbálnom?
Sinupret tablettát, most meg oldatot szedek napi héromszor, ahogy a készítmény leírása is írja.
A válaszokat előre is köszönöm!
Nem lehet valami olyan fertőzés amire antibiotikum kellene? Vagy kaptál?
Én a helyedben, ha a héten nem javul a dolog, elmennék egy másik ful orr gégészhez, akár magánba, legyen egy másod szakvélemény/ javaslat is.
Szia! Egyik fül orr gégész szerint vírusos eredetű (influenza, nem vagyok koronás, mert másak a tüneteim, családban mindenki egészséges). Antibiotikumra rá fogok kérdezni, mivel holnap megyek már a 4. vagy 5. helyre. Pénteken voltam kórházban hallásvizsgálaton és midnen rendben volt elvileg, de érezhetően rosszabbul hallok és az egyik fülemre annál is rosszabbul.
A magánon gondolkoztam én is, viszont szüleimmel élek, még tanulok, szóval igazából édesapámon múlik, hogy belemegy e. Viszont midnenhol antibiotikumot ajánlanak, szóval rákérdezek holnap.
Kurkuma tea (nem poros kaki, hanem egész kurkumából saját magad készített), D vitamin. És sok pihi.
Vírus nem létezik.
Ha antibiotikumot adnak, mindenképp szedj hozzá probiotikumot is, különben szétroncsolja a bélflórádat.
Szeptemberben szedtem antibiotikumot más panaszra, már bánom, hogy nem vettem be rá probiotikumot. D Vitamint szedek a C vitaminommal együtt. Midnenféle teakeveréket már kipróbáltam, de megpróbálom a kurkumát, köszönöm az ajánlást! :) Annyi kérdésem lenne, hogy a sima boltban kapott gyökeret csak felvágom és akkor azt forrázom, vagy másképp kel elkészíteni?
Pihenés és vízfogyasztás nehezen megy. Érettségire készülök és nagyon nagy a stressz, így későn megyek aludni, viszont a 8 óra alvás mindig megvan minimum. Stesszel nem tudok mit kezdeni, nagyon sok forrása van az életemben és már próbáltam rá edzeni, meditálni, rajzolással levezetni (régen imádtam, gondoltam leköti a gondolataim).
Azért az elég durva hogy "vírus nem létezik"
Léteznek vírusok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!