Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A pápaszem haematoma lehet a...

A pápaszem haematoma lehet a Stroke egyik tünete ?

Figyelt kérdés

2020. nov. 23. 22:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Pápaszem hematoma koponysérüléskor keletkezik. A stroke vérzéses formájánál hiába van vérzés az agyban, attól az még a koponyán belül zárt térben helyezkedik el, és nem tud pápaszem hematomat okozni.
2020. nov. 23. 23:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nyaki ütőér szűkületnek lehet a tünete!!!
2020. dec. 6. 13:58
 3/5 anonim ***** válasza:
2-es, leírnád milyen mechanizmus révén?
2020. dec. 18. 23:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Volt főnököm anyukájának jobb szeme körül volt hatalmas lila folt.. Mindenét vizsgálták és nem találták az okát. Akkor az egyik doki mondta, hogy nézzék meg a nyaki ütőereket, mert neki volt már ilyen esete. Bal oldali nyaki ütőér szűkület volt 80%-os elzáródással 1,5 centin. Azt mondták neki, hogy katétert vezetnének oda és elkezdik oldani, de nagy esélye van rá, hogy ha leválik és elindul felfelé az elzáródás, akkor elzáródhat valamelyik hajszálér az agyban és lebénulhat valamije. Hát én erre gondoltam, amikor erre hivatkoztam.
2020. dec. 19. 20:35
 5/5 anonim ***** válasza:
nekem volt ilyenem, mikor epilepsziás rohamom volt, 4 cm es szakadt nyílt sebem is volt
2023. szept. 1. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!