Ez lehet gyomorrák? Kérhetek beutalót háziorvosomtól gyomortükrözésre?
kb 1-2 hónapja, mostanában sokkal kevesebbet bírok enni, reggel alapból nem vagyok éhes, sokszor délig vagy koradélutánig. van mikor csak délután tudok enni rendesen, de akkor se túl sokat. úgy hogy aránylag korán kelek.
hasamban, gyomrom tájékán gyakran vannak fura fájdalmaim, nyomódás, nem tudom pontosan meghatározni ezeket.
húst egyre kevesebbszer kívánom már egy ideje, de ez most úgy tűnt fel hogy így van már egy ideje, hogy ma elolvastam a gyomorrák tüneteit.
nos írták, fiatal korban közre játszhat a régóta fennálló, egészségtelen táplálkozás. ez is pipa sajnos. (gyorskaják, meki, burger king, gyros minden mennyiségben, egy pár hónappal ezelőttig :( )
háziorvostól kérhetek gyomortükrözésre beutalót, amivel kizárhatnám ezt? fog adni?
aztán ha nem ezzel van a gond, tovább menni hogy mitől lehet természetesen.
gondolom hogy lehetnek sok más dolog miatt is ezek a tünetek, de ezt kizárathatom a háziorvosommal, egy gyomortükrözéssel?
Ha ég a gyomrod, akkor savlekötő kellene, legalább amíg dokihoz nem jutsz el
Mindenképpen menj el gasztroenterológushoz, ő eldönti, hogy mit csináljon. Szerintem tükrözés lesz belőle. Nálunk (vidék) van magánrendelés, nem kell várni és kibírható az ára is.
Legutóbb találkoztam egy hölggyel, neki családi érintettség miatt évente kell járni. Gondolj rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!