Mitől lehet ilyen jellegű mellkasi fájdalmam? Mit kellene tennem, ha előjön? Forduljak orvoshoz? (A többi lent)
Már egy jó ideje jelentkezik ez a tünet, hogy a bal oldalamon -pont a mellem alatt- szúró/feszülő fájdalmat érzek. Ez többnyire a belégzést nehezíti, de néha ha teljesen kiengedem a levegőt, akkor is érzem ezt a tompa fájdalmat.
Általában a semmiből tör rám, 10 max 20 percig szokott tartani egyre csökkenő fájdalommal. Erősebb fizikai terhelésre nem jön elő. Köhögésnél nem fáj. Nem dohányzom.
Nem vagyok beteg -ez az érzés már a koronavírus előtt is fennállt nálam!- és nem is voltam a közelmúltban beteg. Körülbelül 1,5-2 évvel ezelőtt mellkason talált egy kosárlabda. Akkor azonnal orvoshoz fordultam. Két röntgenen estem át 2-3 hónapos különbséggel. Egyik eredmény sem mutatott semmi rendelleneset.
Mi okozhatja ezt a fájdalmat? Esetleg csak túlreagálom és a levegő szorul be? Vagy lehet, hogy idegi alapja van? A stresszes időszakaimban gyakran előjön ez a tünet.
A válaszokat előre is köszönöm szépen!
18
Sokat fekszem a távoktatás miatt és mivel nem asztalnál tanulok, görnyedten ülök az ágyon. Neked is visszatér néha csak úgy a semmiből?
Köszönöm szépen a választ! ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!