Csontsovány vagyok. Milyen betegség állhat a háttérben?
Figyelt kérdés
Olyan alkatom van, hogy ha nem edzek heti 2-3x és nem eszek rengeteg fehérjét hozzá, akkor csak kb 45 kg vagyok és hiába zabálok egész nap, nemhogy híznék, de még fogyok is. Lány vagyok amúgy. Voltam vizsgálaton, a pajzsmirigyem rendben van, ételintoleranciám szerintem nincs, mivel egy étel után sem fáj kimondottan a hasam, illetve hasmenésem sincs. Mi lehet a bajom? Valaki él még hasonló problémával? Kb már az öngyilkosságon gondolkozok, mert nem szeretem így a testem és emiatt jelenleg párt sem szeretnék...2020. nov. 22. 16:20
11/17 anonim válasza:
Neked inkabb pszichologusra vagy egy jo nagy pofonra van szukseged.
23 evesen ongyilkossagon gondolkodol, mert tul sovany vagy, azt kivanom neked, hogy sohase legyen nagyobb problemad!
Aki azert nem szeret mert sovany vagy, az koveren sem fog oszinte erzelmeket taplalni irantad.
Ez a kerdes egy 14 evestol meg elfogadhato, de a te korodban..
Szanalmas.
12/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) Kezdek egy lisztérzékenység teszttel...a legutóbbi vérképem alapján is arra gyanakodtam, mert pont D és B12 vitamin hiányom van meg vérszegénység, semmi más. És ezek pont a tünetei. #10 együtt lakok tesómmal és anyummal, ők nálam kevesebbet esznek és mégis husisok.
2020. nov. 22. 16:48
13/17 anonim válasza:
#11 igazad van, de nem kéne így beolvasni egy olyan embernek, akinek problémája van, és segítséget kér.
14/17 anonim válasza:
11-es, nem ítélhetsz el valakit az érzéseiért. A kérdező így érzi magát a problémája miatt.
15/17 anonim válasza:
Én is nagyon sovány vagyok (nem annyira extrémen), és rengeteget eszek. Én eszem a legtöbbet a családból, mégsem hízok egy grammot sem. Ez valamennyire alkat kérdése.
Viszont ha minden étkezéskor túleszed magad, egy idő után csak hízni fogsz egy kicsit.
#10 voltam
16/17 A kérdező kommentje:
#11 az alacsony érzelmi intelligenciád a szánalmas inkább :D Hidd el, hogy az is tud depressziót okozni, ha az ember nem szívesen néz tükörbe és nem tud ellene semmit sem tenni.
2020. nov. 22. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!