Skacok! Eddig mindig próbáltam nektek segiteni de most nekem lenne kérdésem Nem kell verebeskedni tudom hülyeség volt... Mennyi idő a rivonak(nyugtatoknak) a lappangási ideje legalábbis míg kinem ürül a szervezetekből ?
Nem ürül ki nyolc óra alatt.
"Átlagos eliminációs felezési idő a dózistól függetlenül 30-40 óra között van." forrás: pharmindex a Rivotil hivatalos leirata
Ha a felezési idő 40 óra, akkor kb 160 óra alatt ürül ki.
nem írod, hogy hány mg-os Rivotril, de mindegy is, mert 3 db még a 2 mg-osból sem halálos adag. Még csak meg sem közelíti.
Ja, és a gyógyszerenkek nincs lappangási ideje. A betegségeknek van. A gyógyszerek felszívódnak, hatnak, majd kiürülnek. De nem lappanganak.
Sokkal könnyebb lenne olvasni, értelmezni amit írsz, ha egész mondatokban fogalmaznál. Tudod, nagy betű az elején, pont a végén.
1 hétig etted csak? És mennyit 10 db? Mert ha mondjuk 10x2 mg - az 20 mg. Az már elég jelentős mennyiség. Annyitól én is át szoktam aludni 1 napot. És most akkor mióta nem szedtél be?
Mert ez úgy szokott lenni hogy ilyen nagyobb dózis után 2-3 nap mire kitisztulsz.
Viszont ha huzamosabb ideig szedted (nagy dózisban) akkor lesz egyféle "lejövője" (utóhatása) mint pl a drogoknál. Egyféle elvonási tünet. Az attól is függ hogy mióta használtad, és milyen adagolásban.. Minden esetre ha nem túl rég - akkor adja magadnak 1 hetet. De 2 hét alatt valószínű hogy visszaáll minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!