Ha egy HIV-es lányt kinyalok vagy csak egy pár lökésig beteszem neki a farkam, akkor lehetek én is HIV-es?
Igen, megvan rá az esély, ha a volt egy kis seb a szádban (pl. a reggeli fogmosáskor), vagy a farkadon (pl. a féken).
Csak elméleti volt a kérdésed, vagy megtörtént?
Imadom ezeket a hiv kerdeseket.
Honnan veszed hogy hiv+? Ha tudod, mert mondta akkor valoszinuleg kezelve van, ha meg kezelve van akkor nem fertoz. Ma már olyan gyógyszerek vannak amik annyira lecsokkentik a virusszamot hogy egy hiv+val is lehet vedekezes nelkul szexelni. Sot kockazat nelkul szulhetnek.
Ha csak parazol, akkor ne tedd. Ez nem Afrika, itthon a hiv+aranya minimalis. Ha random lefekszel 100 lannyal aki hetero es nem intravenas drogfogyaszto akkor sem leszel hiv+
Tegyuk fel igaz hogy az a celeb Puskas Peti lefekudt 500lannyal. Szerinted akkor o most biztos hiv+ mert 500szor annyi lanyba martotta bele frkt ?
Nem azért kérdeztem, mert a lány hiv+, csak sok fiúval volt már, de tényleg nagyon sokkal
És elgondolkodtam, hogyha ő esetleg az, akkor vajon már én is az vagyok-e
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!