Szag és ìzvesztés a Covid fertőzés mely szakaszában alakul ki?
Figyelt kérdés
2020. nov. 19. 12:20
2/7 anonim válasza:
Nem az elején mert nálunk mindenkinek a családban előbb a torokkaparás majd láz és azután volt az íz és szagvesztés
3/7 anonim válasza:
Akkor lehet, hogy azoknál az elején, akiknél más meg nem nagyon van/lesz, aztán csak ezt lehet észrevenni. Mi így tapasztaltuk.
4/7 anonim válasza:
igen lehet mert tulajdonképp a lányom is azt hitte az az eleje amikor elment neki a szag és íz közben már rég túl volt rajta az ellenanyag teszt szerint
5/7 anonim válasza:
Mindenkinél más-más tünetek és bármikor bármelyik...
6/7 anonim válasza:
Nekem a közepén volt, kb 4 nap után. Előtte láz, köhögés. Aztán pár nap és ez is elmúlt.
7/7 anonim válasza:
Nekem is a 4. Napon nekem torokfájással, orrfolyás, köhögéssel kezdődött hőemelkedésem volt 37.5 egyszer volt 38.2
Aztán ezek elmúltak aztán elvesztettem a szaglásom és az íz érzékem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!