Milyen közeli koronavírus fertőzötteket ismertek?
Figyelt kérdés
Ismertek egyáltalán? Ha igen, milyen viszonyban állsz vele?2020. nov. 18. 00:28
11/26 anonim válasza:
Már mindenki covidos... Csak azok tudják igazán akiket már leteszteltek..
12/26 anonim válasza:
Unokanővérem, szerintem én(22), apám(54) és anyám(54)is elkaptuk tőle.
13/26 anonim válasza:
Nem nagyon ismerek. Rajtam a tünetek alapján átmehetett még májusban, tüdőfájdalom, láz, köhögés társaságában. 3 nap alatt gyakorlatilag, “angolosan” távozott is. Anno gyerekkoromban többet szenvedtem az influenza miatt, mint ettől. Hogy most számít-e az, hogy manapság nem nézek tévét, nem tudom, nem vagyok bölcsész, de azt nem egy szakember mondta már, hogy a betegségek többsége lelki problémákra vezethető vissza. 22/F vagyok.
14/26 anonim válasza:
3 tanárom, és egyik tanárom lánya. 40 év körüliek + 20 év körüli. Ketten nagyon súlyos állapotban kerültek kórházba (1 tanár és a lány), a másik 2-nek influenza szerű tünetei voltak.
Anyukám munkahelyén többen is (6-an) koronásak, de nem maradhatnak otthon.
Keresztanyukám munkahelyén is ez a helyzet, csak ott kb 30-an lettek koronásak, de a kontaktoknak is ugyanúgy be kell járniuk dolgozni.
15/26 anonim válasza:
Nem tudnám mar össze számolni. Rengeteg kollégám (eüben dolgozom), kb 30 biztosan, mas ismerőseim között is volt már pl több edzőtársam, na meg nyilvan a betegek akiket elláttam.
16/26 anonim válasza:
Szüleim, lehet hogy én is, csak tünetmentesen. Addig nem veszed olyan komolyan míg veled is megtörténik.
17/26 anonim válasza:
Kolléganőm lányának az iskolája leállt, mert 16 fertőzött tanár van, így helyettesítésekkel sem tudják megoldani, hogy működni tudjanak.
18/26 anonim válasza:
A barátok között a fele már elkapta, sajnos nekünk is hazahozta az általános iskolás gyerek, mindenki beteg lett.
19/26 anonim válasza:
Egy unokatestvérem és egy másik unokatestvérem gyereke.
20/26 anonim válasza:
Én éppen benne vagyok, anyukám (52) már jön ki belőle. Unokatesóim, munkatársaim közül többen is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!