Brutális hányingerem van buszon és most azzal kellene járnom dolgozni mit szedjek ?
Milyen gyógyszert ?
Volt mikor ténylegesen hánytam is
rövid utakon is, vagy csak hosszú utazásokon vagy rosszul?
pld. hosszú utazásoknál én is rosszul vagyok, de ilyen félóra-órás buszutat gond nélkül kibírok
3 Mást nem ismerek , egy háziorvosa van tudtommal mindenkinek nekem pedig ő akit Hívtam van 22 éve.
4 köszi megpróbàlom.
Miert van hanyingered? Ha pl terhesseg miatt, akkor nem szedhetsz be akarmit.
Amugy en evekig iszonyu hanyos voltam kocsiban, buszon, mindenhol, szornyu volt. Nekem a jeghideg viz es kola segitett valamennyit, azzal egy darabig at tudtam veszelni. A gyombertol pl csak meg jobban hanyingerem lett, valamiert az nem jott be nekem. Utazas elott szigoruan fel oraval mindig eszek valamit, ures vagy tul teli gyomorral nem szabad elindulni. Esetleg meg haztartasi keksz is jo, utkozben. Illetve hosszabb utakon en is szedtem a daedalont,de engem is iszonyuan kiut, orakig zombi vagyok utana, szoval az egy szimpla hetkoznap nem jatszik sajnos, de egyebkent hatasos.
Nem terhesség miatt.
Fogalmam sincs mitől de ugye eddig nem jartam napi szinten busszal így nem tapasztaltam ezt.
Kólát próbáltam már de ahogy bufogtet nég rosszabb esetleg majd megpróbálom a szénsav nélkülit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!