Milyen fájdalomcsillapitó kéne? Mi a probléma? Többi lennt !
A story előzmenye ,hogy már 3.hónapja nagyon fájnak a csontjaim , a karomban ,labamban . Plusz a jobb oldalon a majam .
Nem talaltak még meg a problemat , borzasztó sok vérvételen vagyok túl .
A következo valószinűleg csontvelo biopszia lesz hogy legalább kitudjanak egy valamit zarni .
Most 2 hetig reggel este nurofent kell szednek és megnézni hogy jelentkeznek e a tüneteim alatta .
Az a problema hogy nem hat rá . Ma is vettem be pluszban délben .
Kis ideig picit elnyomja de utanna olyan mintha be sem vettem volna .
Minimum 2 hetig még igykell maradjon.. Szerintetek mit csináljak ?
Na igen !Mondta hogy valami "T" betűst majd kiprobálnak ha ez nem hat . Ezek szerint akkor ez az ! Neztek tumormarkert az neuron specifikus enoláz (NSE) mutatott emelkedést nálam ,de ez soran teendőt nem találtak..
Gondolom azért nurofen mert még csak 16 éves vagyok ://
Egyépkent jelentkezett még inyverzés is ,pedig ezelőtt sosem volt
Persze, értem én a fokozatosság elvét, hiszen ezt kell alkalmazni fájdalomcsillapítás esetén, de be kell látni ha nem megy.
De ha emelkedett az NSE, nem gondoltak valamilyen daganatra?
Pontosan ! Voltma kórhzban 5 napot belgyogyaszaton akkor néztek az NSE-t be is van írva a zárójelentesembe külön .
A megengedett a papíromon 16 ,az enyém 27 lett . Aztmondtak hogy ennél nagyobb kellene hogy legyen ha olyan baj lenne ...
De anyáék is nagyon megvannak már ilyedve a tünetek miatt és hogy nem múlik .
Augusztus vége óta tart elaő 2 hétben mononukleózisra gyanakodtak , elvegeztek mindenféle vírustesztet es mindegyik negatív volt ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!