Ez lehet koronavirus? Felhivjam a haziorvost?
2 napja hanytam es hanyingerem van most mar leginkabb csak ehes vagyok. Rossz kozerzetem nincs max delutanonkent egy kis hidegrazas.
Ez csak sima gyomorrontas lehet vagy akar korona is?
Itt a gyakorin rendelnek a Dr. Doktorovicsok!!!
Mire kiírtad a kérdést már felhívhattad volna, koronán kívül is van betegség 👑🦠
Mi telítés, hogy felhívja az orvost? :D jesszum pepi akkora egy idióták vagyoktok emberek komolyan... Mert itt b+ valszeg bárki megtudja mondani kva pcr nélkül hogy koronás vagy e vagy sem! Gondolkozzatok már épp ésszel! Ha meg home office van akk meg maradj otthon a seggeden azt várjad lesz-e lázad vagy valami. Gyomorrontás? Ettél akkor valami olyat?
Komolyan emberek a hajam kihullik az ilyen napi szintem feltett 89* kérdésnek!
Ki fogja neked itt 100% pontosan megmondani h koronás vagy e vagy sem? Saját magatokat cinkelitek
2: Mivel telítené? Egy telefonhívással? :D
Ha nincs komoly baja, nincs rosszul, akkor nem fogják kórházba vinni, pláne nem intenzívre :D
Szia! Nekem is hányingerem van előtte kicsit kapart a torkom is de az mostanra elmúlt. Én is koronára gyanakodtam először.
Próbálj meg diétázni pár napig sok folyadékot inni, reméljük nem az! Jobbulást!:)
Nyilván, aki nem koronás, annak semmi problémája nem lehet, és csak a koronások azok, akik ellátásra szorulnak.
Ennyire azért ne vakuljunk már meg a pánikban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!