A % és a # mit jelent konkrétan a laboreredmányeknél?
Limfocitára és a N. granulocitára gondolok.
Hogy most a % vagy a # vagy a G/L a mérvadó.
És, hogy nekem ez az eredmény most mennyire súlyos?
Ezek a mennyiségi egységek, van ami %-osan van meghatározva, van ami g/l vagy bármi más mértékegység.
Ez egy jó lelet, minimális eltérés van.
Köszi!
Én csináltattam magamtól, nem rég hagytam abba a fogamzásgátlót és kíváncsi voltam, hogy mennyire tett "tönkre" az az átkozott gyógyszer...Beszéltem a dokimmal ő is ezt mondta, hogy semmi baj, de sikerült az internet mélybugyrára és a hiv-es portálokra bukkannom a fenti eltérések miatt.
A fogamzásgátló általában csak azokat a hülyéket teszi tönkre akik nem fogják fel, hogy nem lehet mellette dohányozni. Egyébként emberek milliói szedik és elég biztonságos gyógyszerek.
A vérképed pedig teljesen jó.
Életembe nem dohányoztam, és gyógyszer mellett beindult a peteérésem.(normálisan szedtem mindennap és nem csak védekezésre írta fel hanem mert nagyon pattanásos voltam) Sajnos olyan gyógyszert fel akkor a doki váltáskor ami hozzám képest erős volt. Semmilyen vizsgálatot nem csinált előtte. Így 1 évig szedtem a másik fajtát majd az utolsó félévben minden bajom volt...migrén és társai. Letétel után meg úgy hullik a hajam mintha mágnessel húznák a zsírosodást megse említem...
Köszönöm, hogy írtál! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!