Covid pozitív, tünetesek! Hogyan alakult a betegségetek? Apukám lassan 10 napja tünetes, de nem akar javulni.
Tesom első 2 nap laz. 3 napig kikelni se tudott az agybol. Aztan jott az iz es szagvesztes kb masfel-2 hetig. Aztan igazabol semmi baja nem volt ezeken kivul.
Anyuman ellenben (57 eves) majdnem 1 hetig nyomta az ágyat nem volt iz es szagvesztes viszont honapokig megmaradt a durva köhögése.
Tesztelve vagyunk mindenki pozitív.
Rendben köszönöm! Csak aggódom, hogy sokat alszik, de akkor a nála fiatalabbaknál is jelen van ez. Köszi a válaszokat!
Én nagyon kicsit köhögtem par napig, utána szag és izvesztes. Utóbbi 9 hete tart. Más tünetem nincs, talán csak annyi, hogy kis testmozgásra is zihálok, bár erre szerintem az is rátesz, hogy home office miatt régóta keveset mozgok. Hőemelkedésem 1x volt, 37.8.
A férjemtől kaptam el, ő 6 nap alatt átesett mindenen, de neki 3 napig magas láza volt, sokat izzadt és nagyon fájtak az izmai. Influenzánál is szokott neki, de ez durvább volt, aludni se tudott az izomfájdalomtól. 6 nap után mintha elvágták volna, azóta semmi baja, pedig ő sok mindenre allergiás, gyakran fullad portól, szőrtől stb.
Még nyár végén kaptam el, 19 éves vagyok.
Első 7 nap semmi, enyhe torokkaparás, de nem köhögtem.
8-11.nap szarul voltam, ilyen megfázásos tünetekkel (orrfolyás, fejfájás)
12.naptól már egyre jobb volt minden, de elvesztettem az szaglásom kb 2-3 hétig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!