Mit csinálnak velem a kórházban?
Kb fél éve a bal combomon a külső részen van egy "besüllyedés"
Ha úgy ülök hogy a combomon könyökölök és közben tartom a fejem, akkor a könyököm pont oda esik ahhoz a besüllyedéshez.. Szerintem nagyon elnyomhattam, mert sokat ülök úgy.
Eddig nem nagyon figyeltem rá, de a múlt éjjel elkezdett zsibbadni nagyon és ez ki hatott a vádlimhoz is, illeve a derekamra is.
Nagyon megilyedtem egész éjszaka sétáltam, attól féltem hogy "pl lebénulok"
Most meg figyelve van ott egy lilább folt is.
Szerintem trombózis, mármint ezt gondolom mert Google a barátom volt éjjel.
Bemegyek kórházba ( sztk, ott fogadnak) mit fognak velem csinálni, ha beigazolodik hogy trombózis? Bent tartanak? Vagy írnak fel valamit? Köszönöm előre is a válaszokat.
De ha mégis az, akkor mi lesz?
Egyedül nevelem 2éves gyerekem, ezért lenne fontos tudnom. Nem igazán tudom másra bízni ha be fognának, max egy napra esetleg..
Voltam orvosnál.. Még az nap mikor kiirtam a kérdésem.
Vették vért, és egy orvos megnyomkodta nézegette egy darabig a combom..
Azt mondta hogy valószínűleg tényleg elnyomtam és majd helyre jön, kenegessem Voltarennel.. Ennyi..
A véreredményem jó azt mondta.
Azóta enyhült a zsibbadás ha lefekszek nem/vagy nagyon kicsit zsibbad.
Viszont..
Már a jobb lábam is zsibbad ha elkezdek zsibbadni...leginkább a jobb lábamon a lábujjaimat húzza a görcs.
Nem tudom mi legyen...
Igyis le voltam b@szva hogy a covid kellős közepén terhelem az orvosokat ilyen semmiséggel (nővérek mondták)
Ja és van olyan hogy néha kicsit felduzzad a bal fele az arcomnak. Tehát arc duzzanat, bal és jobb láb kicsi zsibbadás a, éjjel egyik karom mindig zsibbad, van hogy kihat a Fenekemre és a derekamra a zsibbadás.
De ez mind nagyon enyhe
Elfekszed a testrészeid semmi bajod nincs
Mindenkivel megesik ha sokáig nem mozdul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!