Covid-19.. lentebb kifejtem?
Figyelt kérdés
Szóval tünetekkel rendelkeztunk, kb egy hete édesanyám köhögni kezdett, velem együtt, fajt a torkunk, nekem hoemelkedesem lett, neki laza, szúrt a tudom, csináltattunk egy tesztet, karantén stb, hogy ha úgy van senki ne fusson inkább össze velünk, aztán a család többi tagja is köhögött, volt aki belazasodott, ma megjött az eredmény, covidosok vagyunk. Nekem kb két napja erős fulladasom van, egyre erősödik, anyukám aggódik mert tudo beteg vagyok. Ha bemegyunk az ugyeletre, mert már olyan erős a fulladasom nem küldenek el a francba, mert covidosan bementem?2020. nov. 7. 21:09
1/7 anonim válasza:
Inkább telefonálj oda szerintem az a biztos
4/7 anonim válasza:
Ha olyan súlyos az állapotod, akkor nem bemész az ügyeletre, hanem felhívjátok az orvosodat, ő meg küld mentőt. Esetleg a háziorvos megkerülhető, és hívhatjátok a segélyhívót, ha nagyon kritikus a helyzet.
5/7 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok és szerencsére nem kellett menni, köszönöm a válaszokat
2020. nov. 8. 22:46
6/7 anonim válasza:
Tudod, hol kaphattad el? :(
Nekem 3-4 napja van enyhe torokfájásom és eléggé félek..ìzeket érzek, szagolat is, nincs lázam, de nem tudom..
Ráadásul most nincs fizetbe a TB-m...
Melyik típusú tesztet csináltatok?
7/7 anonim válasza:
Szia! Elmúlt a fulladás? Kaptál valamit rá? Antibiotikum a tüdőgyulladás esetére vagy hasonlók?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!