Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hány nap után lett covid...

Hány nap után lett covid eredménye annak akit most szept-okt-nov.teszteltek? És pozi esetén honnantól kellett karanténban lenni?

Figyelt kérdés
2020. nov. 5. 11:03
 1/8 anonim ***** válasza:

Kb.2nap alatt van eredmény,de nagyon leterheltek,így hogy megnövekedett a fertőzöttek száma!

Az első tünetek észlelésétől 10napig karantén,de ha van még tünet akkor nőhet a karanténban lévő idő!

2020. nov. 5. 11:41
 2/8 anonim ***** válasza:
Egyik rokonnak szombaton vették le, hétfőn kapott eredményt, a másik rokonomnak kedden vették le, és hétfőn lett meg az eredmény :( meg is halt közben, de nem covidos volt.
2020. nov. 5. 11:55
 3/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nekem 3 munkanap volt. Ha pozitív akkor az eredménytől számítva van a karantén.
2020. nov. 6. 06:33
 4/8 A kérdező kommentje:
Nekem nem ezt mondták utolsó, hanem hogy onnan hogy a háziorvosnak lejelentettem. szép is lenne mikor ismerosomnek egy hete nincs eredmény.
2020. nov. 6. 07:10
 5/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
Igen, ha elrendelte háziorvos a karantént akkor így van, csak ezt nem írtad.
2020. nov. 6. 07:40
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy elrendelte e.... ha tőle kertem a tesztelést akkor el is rendelte a karantént?
2020. nov. 6. 08:16
 7/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
Valószínűleg igen, sőt ilyenkor jelentik az NNK felé is, onnan majd felkeresnek, kapsz határozatot is erről, abból minden kiderül majd.
2020. nov. 6. 08:27
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi
2020. nov. 6. 08:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!