Fülzúgásra gingko biloba?
Figyelt kérdés
Fül-orr-gégész javasolt fülgyulladás utáni megmaradt fülsípolásra Tebofortant vagy más fajtájú gingko bilobát? Melyik fajtát érdemes szedni?2020. nov. 3. 10:28
11/17 A kérdező kommentje:
én megteszek mindent, és elmegyek annyi orvoshoz, amennyihez kell (tudok). hálistennek már nem iszok alkoholt, úgyhogy ez nem opció, de ez nagyon durva, hogy ezzel összefügg. köszi a segítséget és a biztatást, kitartás neked is :)
2020. nov. 4. 11:19
12/17 anonim válasza:
Szia, sikerült megoldást találni? Hasonló problémával küzdök most én is..hallójárat gyulladásom volt, ami már elmúlt, de a fülzúgás megmaradt
13/17 A kérdező kommentje:
Sajnos nem..azóta is fülzúgással élek. Van egy fülzúgós csoport fbon, tudom ajánlani. Megszüntetni ők sem tudják, de sokat segítenek az elfogadásban.
2021. júl. 27. 07:10
14/17 anonim válasza:
milyen erősséggel zúg a füled? Már ha ezt meg lehet határozni egyáltalán.
15/17 A kérdező kommentje:
Régen mindenhol hallottam, most már alapzaj elnyomja,csak csendben hallom.
2022. febr. 21. 07:39
16/17 anonim válasza:
És ha eltöltesz 1 bizonyos időt zajos környezetben, akkor csendben erősebb lesz? Nekem olyan van, hogy ha mondjuk sokat utazok, akkor otthon erősebb, de pár óra múlva visszaáll alaphelyzetbe.
17/17 A kérdező kommentje:
Ez ijesztő hogy hangosabb lesz neked :(
Nekem nem, minimális változások vannak, de alapvetően ugyanaz a z erőssége
2022. febr. 22. 06:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!