Fejserules miatt agydaganat?
Nővérem 2 éve beverte a fejét hátul és betört neki, nagyon vérzett plusz szédült de aztán jobban lett. Nem is volt semmi baja viszont kb egy hónapja fáj a feje nem minden nap de sokszor előjön neki. Teljesen beképzelte magának hogy agydaganata van. Mondtam neki hogy nem hiszem hiszen én úgy tudom hogy amiatt nem szabadna hogy agydaganata legyen. Sokszor fáradt is mostanában sokat alszik. Próbálom nyugtatni több kevesebb sikerrel de mindig ezen jár az esze és minden nap szóba kerül.
Hogy tudnám őt meg nyugtatni? Mit mondhatnék neki?
Egyébként elég hipohonder és sok betegséget beképzelt már magának de emellől valahogy most nem tágít. Lehet hogy már ezért fáj a feje mert mindig ezen agyal?
Küldd orvoshoz, vizsgáltassa ki magát.
Lehet, magas a vérnyomása.
Lehet amugy agydaganat is, de nem a serulestol, az biztos. De lehet cukorbetegseg, vashiany, latasproblema, ami egy szemuveggel konnyen orvosolhato. Ezer dolog lehet, erre nem lehet igy mit mondani. A verveteltol amugy mit vartatok? Az nem alkalmas sok esetben a daganat kimutatasara, talan csak par olyan tipus van, aminel korosan emelkedik a feherversejtszam, es abbol lehet kovetkeztetni ra.
Mindenkeppen vizsgaltassa ki magat, mivel tunetei vannak, ezert valami baja csak van, de nem kell a legrosszabbra gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!