Covid-19. Miért tombol az emberekben a csakazértis érzés?
Figyelt kérdés
Máskor nyugodtan elnyomkodjátok a telefont otthon hetekig, semmi értelmes elfoglaltság, csak a tévé bámulása, de most, hogy tényleg lenne értelme az otthon maradásnak, mindenki lázad, hogy magamtól kockulok a szobámban, dehogy parancsra tegyem, azt már nem!2020. okt. 31. 23:37
21/63 anonim válasza:
Az influenzába minden évben hal meg gyermek, fiatal, terhes kismama, középkorú, idős, makkegészséges csak az nem kap ilyen marketinget, ennyi! Amit ezzel a koviddal összeájuldoznak az emberek szemben a többi betegséggel az már a vallásos áhítat kategória.
22/63 anonim válasza:
20-as, te tényleg ennyire ostoba vagy, hogy azt hiszed, csak 2-en vagyunk az oldalon és más nem is válaszolhat? :D atya ég
23/63 anonim válasza:
Nem kutató biológus vagy te, hanem egy gyermeteg troll.
🥱
24/63 anonim válasza:
Persze, gondolom kifogytál a sértegetésekből és a h.lye elméleteidből, ezért visszatértél ugyanahhoz, hogy nem is vagyok az :) Hát persze, ennél legyél már egy kicsit kreatívabb
25/63 anonim válasza:
Ne állj le hülyékkel (jelen esetben biológus) vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
26/63 anonim válasza:
Jól megmondtad újfent :) azt észre vetted már, hogy vitatkozolmost, miközben én a kérdésre válaszoltam? Újabb öngól smiley harcos
27/63 anonim válasza:
Nem tűnt fel, hogy itt egyedül te próbálod megmondani a tutit? :D én egy szimpla kérdésre válaszoltam, hogy miért vannak olyan ostoba emberek Mo, mint te. Ez a struccpolitika, amit nyomsz, szerintem eddig sehol sem jött be
28/63 anonim válasza:
Ez a smileyzgatás, meg becézgetés csak téged minősít, meg az is, hogy képtelen vagy szövegét értelmezni, csak muszáj vmihez hozzászólnod. Tanulj egy kis alap biologiát, aztán feküdj le aludni, holnap iskola
29/63 anonim válasza:
Auta, délután válaszol az ember párat és máris az az egész nap. Tyú de nagy eszed van
30/63 anonim válasza:
Nagyon gáz ez a sablon GYK-s lejárató szöveg. Szinte pontról pontra ugyanaz mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!