Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Leukémia vagy fertőzéslehet...

Leukémia vagy fertőzéslehet suerintetek?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok . Bakteriális vagy vírusfertőzésem lehet vagy a leukémiában van olyan h a fehérvérsejtszám normális? Gyakran szédülök és fáj a gyomrom, romlik a szemem és lefogytam ?.Elmentem vérvizsgálatra ahol szinte minden rendben volt viszont a limfocitaszámom nagyon magas volt. A nagymamám családjában voltak leukémiás emberek,de nekem a fehérvérsejtszámom norm

2020. okt. 30. 13:49
 1/5 anonim ***** válasza:
4%

Első körben háziorvos, ha tényleg gyakran fáj a gyomrod, utána

pszichiáter hipochondria miatt.

2020. okt. 30. 13:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem valószínű hogy ennyi alapján leukémiás lennél. De járjatok utána az orvossal mi okozza az eltétést. Ha csak pici az eltérés nem biztos hogy foglalkozni kell vele. Orvos mit mondott rá?
2020. okt. 30. 14:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha egy KICSI időt szántál volna rá, és rákerestél volna, hogy leukémia fehérvérsejt szám, akkor tudnád, hogy magasabb a betegség esetébe. DE mivel neked normál így nem vagy az.Ha nagyon rossz akkor az 1-s tanácsait fogadd meg!
2020. okt. 30. 14:11
 4/5 anonim ***** válasza:

Azért mert a lymphocya szám magas (esetleg a neutrophil alacsony mellé) nem azt jelenti, hogy instant leukámiás vagy főleg, ha a fehérvérsejt számod meg rendben van. Inkább csak épp átestél valami betegségen, esetleg benne vagy és dolgozik az immunrendszer.

Ne a Google-ből indulj ki, asszerint már mindenki meghalt SzuperAidsRákVérszegénységben.

2020. okt. 30. 14:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Valamilyen gyulladás van, vagy volt a szervezetben. Azért volt magas a limfocita. Ilyenkor ha megemelkedik az normális! Nem vagy leukémiás. Ez más valami enyhe fertőzés.
2020. okt. 30. 14:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!