Mennyire vehető komolyan a cég dumája hogy „koronavírusra utaló tünetek esetén ne menjünk munkahelyi közösségbe“ ha fenyegetik azokat akik betegség miatt elmaradnak?
A hivatalos kommünikéje a cégnek az hogy aki idézem koronavírusra utaló tüneteket vél magán felfedezni az ne jelenjen meg a munkahelyén. Menjen orvoshoz, de addig is amíg oda bejut (akár több nap is lehet) addig se menjen be. Le van írva.
Na most aki ezzel él azt meg telefonon fenyegetik hogy ha nem megy be, kirúgják.
Miután így október végére a fél cég hiányzik és hol van még az influenzacsúcs.
Most akkor a cég segget csinált a szájából?
Igen.
Androidra hívásrögzìtő alkalmazás.
Töltsd le / mentsd le amit kommunikáltak (azt mondod, írásban).
Ha kirúgni próbálnának ezek után emiatt, nincs az a munkaügyi per, amit ne nyernél meg ezzel az esettel, ezt ők is tudni fogják.
Hát ezt beszéld meg tán a főnökkel. Nem hős vagyok én csak nem akarom hogy kivágjanak.
Mert nagyon egyszerű hogy kiíratom magam a dokival és nem megyek be, csak aztán kapok egy levelet hogy többet ne is menjek.
Volt itt nem is egy akivel ez megtörtént.
Mi az, hogy amíg az orvoshoz bejut? Oda ilyenkor telefonálni kell, aztán jönnek majd valamikor tesztelni és kiderül kinek volt igaza.
(Az Android hívásrögzítőt meg ..hatod a 10-esen, de talán még a 9-esen is, én direkt emiatt maradtam a 8-ason. Az felveszi a másik oldal hangját is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!