Agyi aneurizma mellett lehet dolgozni?
Figyelt kérdés
Édesanyámat 17 évvel ezelőtt műtötték agyi aneurizma miatt. Azóta nem volt vele gond. Rokkant nyugdíjas. Most olyan helyzetbe került, hogy muszáj lenni dolgoznia, 4 órás ülőmunka lenne. Az üzemi orvos azt mondta ha kap olyan papírt hogy dolgozhat felveszik. A kérdésem az lenne, van e olyan aki dolgozik ilyen betegséggel vagy ismer olyat? Félünk hogy nem kap ilyen papírt az orvostól akihez november 20.-ára van időpont.2020. okt. 26. 09:50
2/6 anonim válasza:
Kérdés milyen következményei lettek a betegségnek. A leírtak alapján anyukadnak már nincs aneurizmája mert megműtötték magyarán meggyógyult. Nem világos mi miatt van leszázalékolva? Apukámnak a mellkasában volt. Őt is műtötték azóta éli az életét mint korábban. Nincs leszázalékolva csak nehéz dolgokat nem emelhet, ennyi.
3/6 A kérdező kommentje:
Bizonyos mértékig mozgás korlátozott. A lába miatt, de mivel ülőmunka ezért azt nem befolyásolja. Komolyabb következménye nem lett szerencsére, a vérnyomására szed gyógyszert. Ennyi.
2020. okt. 26. 10:49
4/6 anonim válasza:
Akkor nem értem miért jössz itt egy 17 éve történt dologgal.
5/6 A kérdező kommentje:
Azért mert úgy volt, ma kezd a munkahelyen, előtte be kellett mennie az orvoshoz, aki emiatt elküldte, hogy szerezzen majd olyan papírt hogy dolgozhat ezzel. Kíváncsi lettem volna a tapasztalatokra, hogy megfogja e kapni az engedélyt.
2020. okt. 26. 11:00
6/6 anonim válasza:
Szerintem itt nincsenek jósok. De a leírtak alapján igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!