Lehetek a "gyilkos gondolatoktól" beteg?
Nagyon sok gondom van mostanában,de nem reszletezném, hiszen nem sajnaltatni jottem magam, de mind nagyon rossz, es tenyleg helyrehozhatatlan, ezen felul nem szeretem a testem, amblokk az eletem..
Nagyon sokat gondolok arra, hogy szeretnék mar meghalni, es egyre tobb betegsegem van, ami gyogyithatatlan, es nagyon nagyon fajdalmas, de nem halalos, ezekkel el sem megyek orvoshoz, mert gyogyulni nem akarok, de szenvedni sem, mire meghalok... nem vagyok depresszios, sem szomoru, nagyon sokat segitek a csaladomnak es probalok magamnak jo eletet teremteni, mert megolni nem fogom magam, az ido meg igy is-ugy is eltelik, csak egyszeruen nagyon várom, hogy vege legyen ennek, addig meg probalok hasznos dolgokat csinalni, viszont ezekbol a betegsegekbol elegem van, mar nem tudok rendesen jarni sem, lehet hogy azert, mert azt akarom hogy beteg legyek es meghaljak?
'nagyon nagyon fajdalmas, de nem halalos'
Megtettem. Semmi sem változott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!