Van aki együtt él a pánikbetegséggel?
Olyanok véleményére lennék kíváncsi akik valóban pánikbetegek. Nálam már lassan másfél éve tart. Szinte minden létező vény nélküli gyógyszert, teát kipróbáltam semmi sem segített hosszú távon. Vannak időszakok mikor jobban vagyok de van amikor rettentően érzem magam hetekig.
Jártam már pszichológusnál, pszichiáternél. Gyógyszert nem szedek mert babatervezésen vagyunk és nem akarom elkezdeni az antidepit. Xanaxot veszek be ha már nagyon rosszul vagyok.
Ti hogy vagytok vele? Van aki gyógyszert szed? Hogyan élitek meg ezt a betegséget? Mik a tüneteitek? Hogyan kezdődött?
Egy másik cikk ugyan attól a szerzőtől.
Szia.
En kb 3 eve kuzdok vele.
Sem pszichologus, sem pszichiater nem segitett.
Nehez nagyon. Jonnek a panikrohamok, fulladok, izzadok, folyik rolam a viz, ongyilkossagi gondolat, menekulesi kenyszer...
Rettenet.
Amit javaslok az a xanax. Nekem is az valt be.
20 perc utan enyhiti ew elmulik, es ejszaka el is alszol.
Es valoban, nehany otthoni eszkoz hasznalata javasolt.
Vernyomasmero, vercukormero, lazmero, ha fulladasi, nehezlegzesi panaszaid is vannak,akkor egy pulzoximeter.
Ujjraracsipteted es kijelzi az oxigen szinted.
Hihetetlen mennyire hatasos.
Panikrohambal erdemes arcot mosni hidegebb vizben, mentolos cukorka, ablaknal friss levegonel nagy levegot venni.
Segit!
De ha barmi kerdesed van, akarmi, irj nyugodtan, aterzem... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!