Akik fél éve itt hisztiztek hogy mindenki maradjon otthon, azok most mit mondanak hogy kötelező a suli?
Figyelt kérdés
Kb márciusban amikor beköszöntött a karantén feltettem egy kérdést hogy mit csináljak karanténba, mit dolgozzak, kiránduljak stb.
A válaszok habzó szájjal hisztivel jöttek hogy maradjak otthon. Megsúgom hogy akkor 20 fertőzött volt vagy annyi se naponta, most pedig 1000nél se zárták be a sulit.
Most mit mondtok boomerek? Kötelező kimenni. Most nincs hisztike hogy ne menjek ki?
2020. okt. 17. 16:07
2/7 A kérdező kommentje:
Több 100 emberrel találkozok ott naponta, aztán ha hazahozom nem én halok meg érdekes, hanem a drága öregek meg felnőttek akik hozzák a törvényeket. Bár én már úgy vagyok vele hogy akkor aki hülye az haljon is meg.
2020. okt. 17. 16:10
3/7 anonim válasza:
Most akkor mi is a kérdés, ami a betegségek alkategóriához tartozik?
Mert én úgy látom, hogy te is csak hisztizni jöttél ide.
4/7 anonim válasza:
Hisztizni jött, mert csak nem akar bezárni az a fránya suli. Tucatjával osztották itt nekem is az észt a gyk-n, hogy de, be fog zárni legkésőbb október elejéig. Nagy a csalódás most.
Nem oszt, nem szoroz az iskola, marginális hatása van a járványra.
7/7 anonim válasza:
mindenfelé nagy földrengések, járványok és éhínségek lesznek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!