Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hasmenés, láz, hidegrázás,...

Hasmenés, láz, hidegrázás, torokfájás, az előbb összeestem, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Anyám tanár, így lettem beteg.
2020. okt. 17. 13:01
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
Nekem volt annyi eszem, hogy 17 evesen elkoltozzek. Okoska.
2020. okt. 19. 16:43
 32/40 anonim ***** válasza:

Ha anyad kozel nyugdijas koru, neked minimum 20 evesnek kene lenned. Mit keresel meg mindig otthon, ha ilyen szarok a korulmenyek? Nyavalygas helyett mar reg leleptem volna, vagyis varjal csak, en 20 evesen valoban leleptem otthonrol, nem csak a csodara vartam :)

Azert anyad arra jo, hogy eltartson, mi?

Csodalom, hogy meg nem zavart el otthonrol, en egy ilyen emberrel nem tudnek egyutt elni. Az eremnek ket oldala van, mi hallottuk a te nezopontodat,de kivancsi lennek anyukadera is. Lehet, hogy azert orditozik veled mar allandoan, mert nem birja elviselni a hisztid. Megertem.

2020. okt. 19. 16:48
 33/40 anonim ***** válasza:
Én sem értem miért laksz otthon ha ennyire rossz? Menj el dolgozni és költözz el. Nem anyádat kéne okolni minden bajodért. Főz rád te meg szidod. Miért nem főzöl te ha nem tetszik. Komolyan nem értem? Ráadásul fel sem fogod, hogy semmi nem változik attól ha elhordod mindennek. Valamit cselekedned kéne? Már páran kérdezték hogy mit vársz tőlünk?!! Keressük meg anyádat és tanítsuk meg kezetmosni?
2020. okt. 20. 13:03
 34/40 A kérdező kommentje:

Inkább ne főzne. Állandóan romlott, belefolyik a taknya. De üvöltözi, őrjöng, ha nem eszek.

..

2020. okt. 20. 20:10
 35/40 A kérdező kommentje:

Ma majdnem megvert az előbb, mert elment teljesen a hangja, rekedt, kedvesen megkérdeztem, nem mész el holnap orvoshoz?

Erre őrjöng, a full berekedt hangján, hogy "nekem nincs semmi bajom, ott van ni nem öltözöl fel, nekem egy kis k...rva nem parancsol".

Full bolond ez a nő.

2020. okt. 20. 21:16
 36/40 anonim ***** válasza:
Szerintünk te vagy a bolond, sőt ez már nagyjából fogyatékossági szint. Sajnálom az édesanyád, hogy miattad ment tönkre a teste a 9 hónap alatt (esetedben valószínüleg sokkal kevesebb).
2020. okt. 20. 21:19
 37/40 A kérdező kommentje:
Ó hát persze! Mi a fogyatékossági szint, hogy nem tudok elköltözni, az anyám meg zsarnokoskodik?
2020. okt. 20. 21:26
 38/40 anonim ***** válasza:
De nem valaszoltal a lenyeges kerdesre. Miert nem koltozol el?
2020. okt. 20. 21:56
 39/40 anonim ***** válasza:
Persze belefolyik a taknya az ételbe. Hagyjuk már. Arra sem válaszoltál miért nem főzöl a beteg anyád helyett? Keress egy pszichiátert mert nem vagy normális. Szegény anyád valamit nagyon elszúrt, hogy ilyen gyereke lett.
2020. okt. 21. 09:56
 40/40 anonim ***** válasza:
Helyesen írni legalább megtanulhatnál. Elmebeteg vagy az biztos.
2020. okt. 21. 09:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!