Úgy látszik kifújt mostanra már ez az egész koronavírus téma?
Figyelt kérdés
Őszintén szólva én már csak azt látom, hogy még ilyen statisztikai hókuszpókusz az megy, de már nem érdekel ez nagyon senkit itthon sem meg a többi országban sem.2020. okt. 13. 15:17
11/14 anonim válasza:
A lenyeg hogy ingyen legyen majd az oltas , ennyire futja mindenkinek az agykapacitasa
12/14 anonim válasza:
Az oltással is az lesz a szörnyű hogy most is össze vissza kommunkiálnak és ész nelküli intézkedéseket hoznak. Már olyan ez mint a farkast kiálltó fiú. Ki hiszi majd el nekik hogy az oltás védelmet is ad majd 100% ban és nincsenek komoly mellekhatásai. Én komolyan veszem a maszk használatot. Nem azért mert ezt mondja a kormány hanem mert tenyleg nincs más védelmem. De az oltással kapcsolatban szkeptikus vagyok hogy ami ilyen gyorsan kerül piacra az mennyire lesz vajón jó? Nem akarok a mellekhatasaitól kínlódni egy bizonytalan védelemnek.
13/14 anonim válasza:
Az emberek már tudják, hogy túl van reagálva az egész vírus, és csak a krónikus beteg idősekre veszélyes, akik sajnos amúgyis elhunynának.
Az emberek már rohadtul unják az egész cirkuszt... Azért is tüntettek már több országban a bevezetett megszorítások ellen. Unja mindenki, hogy mindenhonnan ezt folyatja a média. Az emberek a gazdasági következményektől félnek, nem y vírustól.
14/14 anonim válasza:
#12: nem fog 100% védelmet adni az oltás, szerintem ezt nem is fogják állítani. És 100%-osan biztonságos sem lesz, ahogy a többi oltás sem az. Hogy mennyivel lesz rosszabb - hát az jó kérdés. De ez azoknak fontos, akiknél fölmerül, hogy az első körökben oltsák be őket, szóval elsősorban az orvosoknak, vagy aki tesztelésre jelentkezik. Mire a nép egyszerű gyermekeinek is jut az oltóanyagból, már ki fog derülni, ha valami nagy gáz van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!