A nyaki görbületem alacsony, így anatómiai párnát vettem. Azóta fáj a nyakam. Miért?
Figyelt kérdés
A nyaki görbületem, mint kiderült alacsony, így az orvos anatómiai párnát javasolt, hozzátéve azt, hogy a "nagyobbik púpot használjam".
Eddig egyszerű tollpárnát használtam, ami után nem voltak fájdalmaim, de most minden reggel, akár a nagyobb, akár a kisebb púpot használom, a nyakam zsibbadt, fáj, "fáradt".
Ez csak egy ideig tart, amíg hozzászokik a nyakam?
Vagy rossz párnát vettem? Esetleg túl magas?
Előre is köszönöm a segíséget.
2020. okt. 12. 08:28
1/3 anonim válasza:
Nem megfelelőt vettél, nekem már első nap jobb lett a nyakam, nem fájt amikor felkeltem. Ki kellene próbálnod, hogy neked melyik a jó, mert sokféle van, háton, vagy oldal alvásnál is más kell, illetve vannak keményebb és puhább párnák, valamint a formája sem mindegy. Matrac királynál kipróbálhatod.
2/3 anonim válasza:
Az a baj ezekkel az anatómia ketyerékkel - legyen az akár egy szék, vagy kormánymarkolat, bármi, - hogy minél kényelmesebbek egy adott pozícióból, annál kényelmetlenebbek egy másikból. Márpedig alvás közben főleg nem tudjuk befolyásolni ezt.
3/3 anonim válasza:
Háton vagy az oldaladon fekve használod az anatómiai párnát? Pl. én háton fekvés közben egyáltalán nem használok párnát, viszont olyankor, amikor az oldalamon fekszem, akkor igen. Nekem ez vált be, szerintem próbáld ki te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!