Akinek volt mar aranyere ,hogyan mult el?
Figyelt kérdés
Valoszinu aranyerem van,de csak faj nem verzik. Van hogy ha leulok fel kell allnom mert nyom es faj ,ha cipelek akkor is erzem hogy faj ,eddig azt hittem elmulik mert volt hogy nem fajt egy hetig kb. De van hogy ha allok akkkr is erzem hogy faj eddig nem mertem orvoshoz menni mert gaznak tartottam de nem mulik el muszaj lesz mert faj van hogy aludni is csak nehezkesen megy. Azt hittem elmulik de nem akar rohadjon meg. Aki jart mar igy ,mire szamithatok vagy hova kell ezzel fordulni? Felek ha mutetre kerulne a sor megusznam ha lehet...24f.2020. okt. 6. 22:44
1/6 anonim válasza:
reparon kremet hasznaltam minden este 1-2 hetig, es nagyon giyelek hogy ne uljek sokat a wcn, csak annyit amennyi eppen szukseges (tehat nem nyomkodom kozben a telefonomat)
sok rost es folyadek fogyasztasa, es szekelest nem eroltetem, ha jon akkor jon.
de ha sulyos, es a kremmel se mulik el, mindenkeppen menj orvoshoz, mert a vegen mar csak mutettel lehet eltavolitani
2/6 anonim válasza:
Reparon és meleg zuhany vagy fraxiparin injekció
3/6 anonim válasza:
ezt a krémet ajánlom: HEMORID
ettől max 2 nap alatt elmulik a legdurvabb aranyer is, és kellemes mentolos hűsítő hatása van, bár kevésbé ismert mint reparon és társai, de azoknal ezerszer jobb.
4/6 A kérdező kommentje:
Ha elmegyek vele a korzetihez akkor felirja ezt a kenocsot?
2020. okt. 7. 16:39
6/6 A kérdező kommentje:
Ez nem aranyer volt, hanem a szor vissza fele valahogy belenott es az okozta az egeszet ma mutottek meg hat meg a konnyem is kifolyt annyira kellemes volt... valahogy ahol kezdodik a fenek ahol indul lefele az a fenekcsont vagy mi ott fajt nekem tehat z nem aranyer volt csak arra tippeltem feene se gondolta letezik ilyen. Ilyen kicseszett talyog lett ami be is gyulladt es ott szetszabdaltak meg valami csovet tettek be hogy kifollyon a genny vagy mi hat azt a fajdalmat ... es az a durva azt mobdta a doki,hogy ez kb majdnem mindennapos cucc nala. Ikyen gyakori lenne? Azt mondta valami vegleges szortelenites kell csinalni hogy majd ne ujuljon ki megint. De kitudja mennyi ido mire teljesen rendbe jovok. Masnak volt ilyen baja ?
2020. okt. 12. 22:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!