Miért mondják, hogy a nátha gusztustalan betegség?
Figyelt kérdés
2020. okt. 6. 16:11
1/8 anonim válasza:
Mert folyik az orrod, a váladék ottvan mindenhol, adják azokat a fura hangokat, amikor a váladékot nem tudják lenyelni. Az orrod sebes, száraz.
2/8 anonim válasza:
Mert okádék ha egy ember náthás. Folyik a taknya be van dugulva az orra és ha úgy beszél valaki be tudnék hányni személy szerint.
3/8 A kérdező kommentje:
Ezekre én is gondoltam, hogy orrhangja van, száján veszi a levegőt, és vöröslő orrát állandóan fújja. Jó de nekem ez nem gusztustalan, hanem inkább sajnálom ilyenkor, hogy megfázott szegény
2020. okt. 6. 16:34
4/8 anonim válasza:
De nem mindenki képes ezt sem kulturáltan kezelni, és tényleg folyik a taknya nyála egybe. És nem mindenki olyan mint te, hogy sajnálja őket.
5/8 A kérdező kommentje:
Alap, ha én vagyok náthás minden nyomát próbálom eltüntetni
2020. okt. 6. 16:36
6/8 anonim válasza:
2-es te sose voltál takonykóros? Tőled is behánytak emberek?
Gusztustalan betegség, de ez van, tenni ellene nem nagyon lehet. Már ha valaki elkapta. Védekezni tudsz, hogy ne legyél gethás, aztán nagyjából annyi.
7/8 anonim válasza:
De voltam már beteg és utálom magam is olyankor, de mikor valaki ott turházik a munkahelyén ebédidőben annál undorítóbb nincs. Nem kell magadra venni de úgy látom te is azok közé tartozol akik így is bejárnak szenvedni hogy sajnálják meg őket mert betegek ahelyett hogy otthon kifeküdnék
8/8 anonim válasza:
Elkell, hogy keserítselek, de én pont nem az a fajta vagyok, aki merő taknyosan is bemegy dolgozni, játszani a munka hősét betegen is. Ha egy kicsit is kapar a torkom, köhintek egyet már megyek a háziorvoshoz kiíratni magam TP-re, úgyhogy mellé lőttél rendesen. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!