Miért gombásodott el a jobb lábamon a hüvelykujjon a körmöm?
Figyelt kérdés
Jobb lábamon,a hüvelykujjon elgombásodott a köröm,már kezd leváni,még kis helyen tapad, nem merem letépni.A többi lábujjamon szép egészséges a köröm.Lehetséges hogy azért mert az acélbetétes munkavédelmi cipő nyomja azt az újjam? bőrkeményedés is képződött rajta azzal is kínlódok.meg mintha az egész hüvelyk ujjam el lenne deformálódva.2020. okt. 5. 21:39
1/10 anonim válasza:
A zárt, nem szellőző cipő és az 5%-nál több műszálat tartalmazó zokni okozza inkább. Ajánlatos a rendszeres formalinos lábfürdő alkalmazása.
2/10 A kérdező kommentje:
#1- de miért csak az egyik lábujjamon? sajnos a munkám miatt 9-12 órát zárt acélbetétes munkavédelmi cipőt kell viselni.
2020. okt. 5. 22:12
4/10 A kérdező kommentje:
#3 akkor nagyujj,sajnos, a probléma attól még fennt áll!
2020. okt. 8. 21:33
5/10 anonim válasza:
azóta rendbejött? nekem is fura körmöm....
6/10 A kérdező kommentje:
#5 na szóval!! napok óta már csak lifegett ,egy kis ponton volt már csak hozzánőve a körömágyhoz,nem fájt,de nem mertem letépni,nehogy elájuljak.ma végre zuhanyzáskor leesett,nem fáj nem érzékeny,most kenegetem körömgomba elleni szerrel.ha érdekel hogy alakul, néha írj rám,akár le is fotózom.
2020. okt. 28. 21:52
7/10 szamo77db válasza:
Nekem a bal nagylábujjamon jelent meg a gomba, kb 15-16 éve. Kezelik mindenhogy, 3x vették le már a körmöm, kaptam tablettát, amitől 8 hónapi szedés után leesett, de pár hónap után ugyanolyan lett. Kaptam külsőleges gyógyszereket is rá, de semmi nem használ. Egyszer a bőrszakrendelés várójában egy idős nénivel beszélgetni kezdtünk, kérdezte, mi bajom. Mondtam neki, erre azt mondta: "hát, kedveském, én még nem láttam olyat, hogy a körömgombát meg tudták volna gyógyítani". Úgy látszik, én is ebbe a csoportba tartozom!
8/10 anonim válasza:
kérdező, meg tudod mutatni hogy néz ki? sztem nekem is le fog jönni, de nagyon félek tőle
9/10 A kérdező kommentje:
#7 húha! régen ecetes vízbe áztatták az öregek, lehet hogy meg kéne próbálni.
2020. okt. 29. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!