Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mennyi idő alatt gyógyulok ki...

Mennyi idő alatt gyógyulok ki a koronavírus fertőzésből?

Figyelt kérdés

Több, mint 3 hete betegedtem meg (korona)

Kb, nem volt súlyosabb tünetem, de még mindig nem teljesen jó a közérzetem, fáradékony vagyok

Mit tegyek? Van olyan, akivel előfordult ilyesmi?

16/F

2020. okt. 5. 20:08
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%
Ki mondta hogy az volt te nagyon okos? 🙈
2020. okt. 12. 12:42
 12/23 anonim ***** válasza:
46%

Tudod mit? Hagyjuk a témát!

Kérdező! Lenne egy kérdésem

feléd, a tüneteid egyikeként előfordult nálad torokkaparás? És ha igen mennyi ideje tart/tartott?

Valahol olvastam,hogy tünetként fennállhat akár pár héten keresztül.

2020. okt. 17. 17:20
 13/23 dpfm ***** válasza:
100%
Nem a kérdező vagyok, de nekem már több hete fáj a torkom meg hőemelkedésem van. 2 és fél hete volt pozitív a tesztem, de ezek a tünetek már több mint egy hónapja fennállnak. Meg közbe voltak más tünetek is.
2020. okt. 17. 19:08
 14/23 anonim ***** válasza:
És mióta vagy, vagy meddig voltál karanténban?
2020. okt. 17. 19:20
 15/23 dpfm ***** válasza:
100%
Már 3 hete, hát hivatalosan kell 3 tünetmentes nap egymás után h "gyógyulttá" nyilvánítson a Népegészségügy és feloldják a karantént. de én nem fogok hazudni h jól vagyok mikor nem...pedig megtehetném :D
2020. okt. 17. 19:25
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Ne tedd. Gyógyulj meg teljesen minél előbb, de addig maradj otthon.
2020. okt. 17. 19:27
 17/23 anonim ***** válasza:
49%
Mihamarabbi gyógyulást! A hőemelkedés is 1 hónapja tart? D vitamin mellé cinket is vegyél be! Gyömbért kellene enned vagy még teaként is inni,(vírusírtó).
2020. okt. 18. 17:26
 18/23 dpfm ***** válasza:
Köszönöm! Igen, a hőemelkedés már több mint egy hónapja tart, főleg ez zavar. Közben csináltattunk egy vérvételt meg tüdőröntgent meg megvizsgált egy orvos, mert bementem a kórházba h mért nem múlik a hőemelkedés. De minden eredmény rendben volt. Eszek én mindent: vagy 2000 mg c vitamin, cink, d vitamin, supradyn, gyömbéres teát is szoktam inni. Már kissé elkeserítő ez a helyzet... Ja meg egy antibiotikumot is beszedtem közbe, hátha már valami bakteriális felülfertőződésem is van. De nem igazán hat semmi.
2020. okt. 18. 18:04
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Kitartás! A hőemelkedés azt mutatja, hogy küzd a szervezeted a vírus ellen, és az is jó hír, hogy nem rosszabbodsz!

🙏

2020. okt. 18. 19:09
 20/23 anonim ***** válasza:
Gyömbér vírusírtó :D bocsi. Vajon miért nem azt adják a Korányiban? :D
2020. okt. 19. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!