Mi bajom lehet egy ganélylészerű löttytől, mióta megittam hányok és émelygek, érzem a gyomromban a szagot?
Rohadtúl büdös a hűtőnk, kinyitod és a gyomrod kifordul. Mondtam anyámnak, hogy büdös, de azt mondta, nem érzi, ropoant igénytelenek.
Kivettem belőle egy ásványvizet kiöntöttem egy pohárba. A második kortyot kiköptem, az az ótvar büdös, hagymaszagú löttyöt éreztem a számban. Megszagoltam a víznek és a pohárnak os büdösszaga volt. A hűtőben vehette magába.
Azóta megmosyam a fogam, kiöblítettem a számat, érzem a gyomromban továbbra is. Hányingerem van, okádok, hánytam is egyszer. Azóta émelygek, gyomromból jön ez a szag...
Félek, hogy rosszul leszek.
Mint ha valami belerohadt volna a hűtőbe, a ganélynak nincs ilyen büdös szaga.... Esküszöm, éreztem már dögszagot, de ez annál rosszabb...
Nem tudom mit csináljak.... Nem kamu.
Záptojás... az felejthetetlen.😎👍
Egyébként te is takaríthatsz hűtőt: nem nemhez kötött és nem is kimondottan korhatáros tevékenység.;)
A vegyszer úgysem innád meg, a szemedbe se menjen, gumikesztyű legyen rajtad, sok sikert!
(Ui: a covid kinyírja a szaglást... )
Ok. Viszont azóta hányok.
Lehetett valami baktérium az ásványvizben, nem volt rendesen lezárva? A rosszullétre gondolok.
Am tojást nem a hűtőben tároljuk, éreztem záptojás szagot már, az meg sem közelíti ezt. Még a pohárnak is ótvar büdös szaga lett... Leginkább a többhetes romlott hullaszaghpz tudnám hasonlítani, állat tetemét már éreztem.
Vannak ilyen csaladok, beteges rendetlenseg megkivulrol polgarinak tuno csaladban is elofordulo mentalis zavar.
De. Soha, semmit ne egyel, igyal, azokkal az edenyekkel se lepj kontaktba. Takaritani remenytelen, ha a tobbi csaladtag osszerohasztja megint.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!