2019. februárban voltam teljes hasi ultrahangon, 2020. augusztusban gyomortükrözésen, fél évente rendszeresen járok vérvételre. Minden negatív. Mennyi idő alatt alakulhat ki komolyabb betegség?
Bocsi de te hipohonder vagy.
A normális emberek csak akkor mennek orvoshoz ha tüneteik vannak vagy indokolt mert a betegségre hajlama van. Vagy már kialakulóban van.
Neked pszihológusra lenne szükséged hogy normálisan élj 22 évesen ne azzal foglalkozz mien nyavajád lehet. Fiatal vagy mi bajod lehet?
De, igen, attól még lehetsz beteg. Ezt akartad hallani? Mert ez az igazság.
Átestem én is ezen (ráadásul hasonló korban mint Te), paráztam és féltettem az egészségemet. Pszichológus segített a helyes utat megtalálni, de ehhez szükség volt az én jelenlétemre is. Utólag annyit tudok elmondani tanulságként, hogy hiába van több ezer betegség (nem csak rák van ám, hanem genetikai betegségek stb.) ami lecsaphat rád, nem élheted minden napodat készenléti állapotban. Ha jön valami, akkor észre fogod venni, de nem járhat az folyamatosan a fejedben, hogy “na most vajon milyen tüneteket nem okozó betegségem lehet”. Mert elég hosszú a lista :)
Ameddig ezt nem tudatosítod, addig saját magad (és a családodat) bünteted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!