Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Vesehomok? Tapasztalat?

Vesehomok? Tapasztalat?

Figyelt kérdés

Ca-oxalát van a vizelet üledékben.

Ez lehet vesehomok?

Megmagyarázza a derékfájast?

Valakinek tapasztalat?

2020. szept. 29. 18:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Anyukám nyírfateát szokott használni és mindig segít neki.
2020. szept. 30. 10:29
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Utánanézek.
2020. szept. 30. 10:52
 3/7 A kérdező kommentje:

Kedves 1-es válaszoló!

Vettem nyírfa teát. Hogy készíti el anyukád, és naponta hányszor?

Érez valamit mikor ürül a homok?

2020. okt. 1. 17:04
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Megkérdezem holnap tőle.
2020. okt. 1. 21:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Na....felhívtam azt mondta homknál neki nem fájt a dereka csak mikor köve volt. De ha elmész urológiára ott csinálnak rögtön uht és kiderül. Homoknál 1 vagy 2 csésze teát ivott/nap. Úgy csinálta hogy nagyobb kávéskanálnyit áztatott 15 percig forróvízben aztán leszűrte és mikor kihült megitta. Meg ugrándozott a lépcsőn kicsit. (Mondjuk ezt nem tudom elképzelni :D ) A kő az fájt neki mikor elment. A homok nem fájt csak szúrt de érezte azt is. Kőnél valami mást is használt de azt nem beszéltük át mert már álmos vagyok. De ha kell majd megkérdezem neked.
2020. okt. 1. 21:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Meg ő heti 2 csésze teát iszik akkor is ha nincs semmi. Mert neki mindig kiújul és állítólag ez oldja a köveket. De ha rakeresel a gyuri bacsi füvesemberre ő is írt a nyirfateáról hogy ajánlja a használatát. Anyukám is így találta ezt a teát.
2020. okt. 1. 21:31
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, hogy megkérdezted! :)
2020. okt. 1. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!