Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hogyan oldjátok meg karantén...

Hogyan oldjátok meg karantén alatt?

Figyelt kérdés
Tiz nap karantén kezdődött ma nekem és,a páromnak bár semmi.bajunk. De hogy szerezzük be pl a boltbol ami szükséges ha ki se léphetek a házból? Nekem nincs aki segitsen ilyen téren.Kétségbe estem...
2020. szept. 29. 07:49
1 2
 1/16 Deák Dominik 2020 ***** válasza:
100%

Házhozszállítás is létezik :)

Ha a környéken nincs ilyen szolgáltatás, akkor az önkormáyzat köteles gondoskodni rólatok, szóval nekik kell szólni.

2020. szept. 29. 07:53
 2/16 anonim ***** válasza:
Vagy szomszéd nem jöhet szóba?
2020. szept. 29. 07:54
 3/16 anonim ***** válasza:
Élelmiszer házhozszállítás címen van a neten. Miért vagytok karantéban? Utaztatok?
2020. szept. 29. 09:59
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Önkormányzatot kell felhívni, tavasszal ők küldtek segítőt aki bevásárolt.
2020. szept. 29. 10:55
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Házhozszállítás. Illetev ha nincs senki, aki segítsen, az önkormányzatnak kell szólni, és segítenek.
2020. szept. 29. 10:56
 6/16 anonim ***** válasza:
23%
10 napot ki lehet bírni éves nélkül
2020. szept. 29. 11:47
 7/16 anonim ***** válasza:
Evés
2020. szept. 29. 11:47
 8/16 anonim ***** válasza:
23%

Komolyan nincs nálatok élelmiszer tíz napra?

Ha éppen tej nincs, akkor attól még túléltek tíz napot kakaó és tejberizs nélkül.

WC papírt meg hoz a szomszéd néni, ha elfogyott.

2020. szept. 29. 18:33
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Azért lőjjétek már le magatokat basszus! 10 napot bírjon ki tej meg kakaó nélkül, arra még azt mondom, oké. De mondjuk mi a helyzet a kenyérrel/zsemlével/kiflivel? Azt se egyenek 10 napig? Van baj a toronyban némelyiknek.
2020. szept. 29. 18:52
 10/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm kedves utolsó...én sem a tejre gondoltam. Egyébként honnan tudja bárki is hány napra való élelmünk van itthon...

Segítenek az önkormányzatnál, köszönöm azoknak akik hasznos válaszokat adtak. Vigyázzatok magatokra.

Egyébként nem voltunk külföldön, meg sehol szinte, de lázas lett a párom köhög, gyenge...és a háziorvos karantént írt elő nekünk:(

Szerintem csak megfázott mivel olyan munkája van hogy szélben esőben kinn dolgozik...

2020. szept. 30. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!