Lehetek e koronavírusos úgy, hogy csak a mellkasom fáj,de más tünetem nincs?
Figyelt kérdés
Napok óta tompa fájdalmat érzek a mellkasomban, ami valószínűleg a tüdőm miatt lehet,de egyelőre más koronára utaló tünetem nincsen2020. szept. 26. 20:43
1/3 anonim válasza:
Menj el háziorvoshoz előtte hívd fel és mondd el a panaszodat. Kérsz időpontot. Meghallgat fonendoszkoppal és te megnyugszol. Addig napi kétszer mérjél testhőmérsékletet reggel és este. Ha rosszabbodik az állapotod (láz stb covidos tünetek)hétfő előtt ügyelet felkeresése ajánlatos.
2/3 anonim válasza:
Egyes voltam látatlanba mellkas meghallgatás nélkül nem tudhatom hogy van e esélyed covidosnak lenni erre még az orvos se fog tudni válaszolni csak labor vérvétel után. Ha nehézlégzésed is lesz szintén ügyelet. De csak maradj nyugodt. A stressz nem segít.....se neked se a körülötted élőknek.
3/3 anonim válasza:
Itt leginkább egy röntgen után lehetne megmondani mi van a tüfőddel. Nyilván nem zárható ki a covid ezért hívd fel a haziorvost majd ő intezkedik. Ha úgy itéli nem covid skkor kapsz beutalót a tüdőgondozóba röntgenre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!