Mit csináljak? A párom lázas de nincs itthon lázcsillapító 😢 38fokos
K*pja be a covid tesztes
Én minden évben szeptemberben vagyok beteg és májusban ne mondja már senki hogy elsős korom óta napra pontosan kezdődik el és korona lekváros vagyok
Vagy egy magyarázat lehet akkor ezelőtt is covidos voltam
A 38 fokos lázat a borogatás és a langyos viznek lekéne vinnie
Hogy lepontoztak a harmas valaszt. Tenyleg nem kell csillapitani 38 fokos lazat. Fekudni, pihenni kell es ennyi. Efolotti lazat kell csak, kulonosen ha kuszik felfele, vagy tobbedik napja van.
Arra meg a hidegvizes borogatasnal nincs hatasosabb. Homlokra is eleg, vagy csuklora plusz.
Ezert van annyi orokke betegeskedo nyamvadt ember, mert egybol nyomjak le a megfazas tuneteit. Pedig pont itt edzodik az immunrendszer, mikor csatazik a betegseggel. Ez persze sima megfazasra igaz.
a 38 fok az még nem is láz, csak hőemelkedés. Semmit sem kell csinálni, ilyenkor kezd dolgozni az immunrendszer. Jól írja az előző.
38 felett sem kell feltétlenül csillapítani, csak a közérzetet javítani, ha szükséges.
Nagyon régi felfogás, hogy kell csillapítani mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!