Miért kevésbé veszélyes a felületi trombózis a mélyvénásnál?
Figyelt kérdés
2020. szept. 23. 09:54
11/27 A kérdező kommentje:
Semmin nem változtatott ez a hozzászólásod: nem értesz a témához. A 7-esben van bővebben kifejtve, hogy miért kérdés a kérdésem.
Ennek megválaszolásához természetesen nem okoskodásra van szükség és nem is a kérdés elbagatellizálására - mást ugyanis nem tudsz csinálni.
Pont nem alapszinten érdekel.
2020. szept. 23. 11:20
12/27 anonim válasza:
Akkor meg keress rá 5 perc. de látom a szövegértelmezés sem az erősséged.
13/27 A kérdező kommentje:
A szövegértés inkább neked nem erősséged. Írtam, hogy olyan ember válasza érdekel, aki ért a témához, nem pedig a "neten azt olvastam" alakoké.
Egyébként te vagy, aki annyit nem bírt felfogni, hogy ez az oldal éppen arról szól, hogy kérdezzek, nem pedig a "keresd meg a neten" reagálásokról.
Ráadásul az, hogy itt is kérdezek, nem zárja ki azt, hogy máshol olvasnék.
2020. szept. 23. 11:34
14/27 anonim válasza:
Ha vérrög alakul ki, akkor mélyvénás trombózis esetén a keringés szinte akadály nélkül elsodorhatja a trombust, ami aztán elzárhatja valamelyik szűk agyi kapillárist, tüdőeret és fatális végkifejletet okozhat.
15/27 A kérdező kommentje:
És még mielőtt újra kényszert éreznél arra, hogy ideírj, olvasd el a 13. hozzászólást újra és újra, hogy végre eljusson a tudatodig is.
2020. szept. 23. 11:37
16/27 anonim válasza:
Odaírok ahova akarok. a mosdó olyan ana törölköző. Gondolom még a gimit se végezted el. persze , hogy nem fogod fel miket írok.
17/27 anonim válasza:
Tényleg leállíthatná magát a kérdező! Az egy dolog , hogy híján van a józan észnek , de még kötekedik is, és támadja azt aki segíteni akar neki. A gyakori nem erről szól, menj a fb-ra trollkodni.
18/27 A kérdező kommentje:
Nicsak, csinált egy új nicket magának. Írj csak nyugodtan, ide is írhatsz, de attól még nem leszel hozzáértő. Így nekem nem tudsz válaszolni, bármennyire is erőlködsz.
2020. szept. 23. 11:50
19/27 A kérdező kommentje:
#14. Igen.
2020. szept. 23. 11:51
20/27 anonim válasza:
Azt gondolod most regisztráltam? Írj rám nyugodtan, aztán keress rám a toplistán. 4 pipám van ha érdekel. több mint 180 napos a regisztrációm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!