PCR teszt fájdalmas?
Figyelt kérdés
Eléggé iszonyodok az efféle vizsgálatoktól, de sajnos el kell végeztetnem. Lehet választani hogy orrból vagy garatból akarom hogy mintát vegyenek?2020. szept. 22. 19:08
1/8 anonim válasza:
Mindkettőből vesznek. Nekem kétszer vettek, az első még kellemetlen sem volt, a második is szinte alig. De van, aki rosszabbul éli meg. Mikor a toroknál csinálják, az senkinek sem szokott irtó kellemetlen lenni, az orrnál megoszlanak a vélemények. Nekem többször szúrták fel az orromat korábban, lehet, hogy azért vagyok edzettebb, de tényleg gyors és szinte semmi az egész. Nekem amúgy mindkettő negatív lett.
2/8 anonim válasza:
Nekem nagy a fájdalomküszöböm, de ez kissé kellemetlen volt. Nem mondom hogy fájt, csak pár mp volt,de azért rendesen megfeszültem. 16 éves vagyok. A torkos viszont egyáltalán nem fájt
3/8 anonim válasza:
Mi értelme ennek a baromságnak, amikor csak egy nyálcsepp meg egy mikroszkóp kell.
4/8 anonim válasza:
3#nyálcsepp a veszetséghez oenne elég viszont a covid 19 virust nem tudja kimutatni mert nem nyállal terjed
5/8 anonim válasza:
Cseppfertözéssel terjed, és az nyál.
6/8 anonim válasza:
Csepfertőzéssel de nem a nyálban hanem az orr váladékban a cseppfertőzésnek is több fajtálya van
7/8 anonim válasza:
Hát akkor tüsszentek egyet egy mintavételi lapra. Ez egy kamu akkor, cseppfertözést cseppel lehet diagnosztizálni.
8/8 A kérdező kommentje:
És ha nekem polipom van attól meg tudják csinálni?
2020. szept. 22. 22:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!