Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ebből műtét lesz? Többi info lent

Ebből műtét lesz? Többi info lent

Figyelt kérdés
2 hónapja futás közben megcsúsztam, és beütöttem a bokámat. Azóta megröntgenezték, és kiderült hogy nincs zúzódás,törés. Nos 2 hónapja volt ez,azóta valamikor nehezen tudok ráállni,és sántítok,ezért gondoltuk hogy visszamegyünk. A baleset előtt semmi bajom nem volt vele,csak foggalmam sincs azóta mi történhetett vele. Egyébként egy csontkinövés fáj ott. Szóval valszeg azt ütöttem be és elmozdult vagy nem tudom. de csak egy oldalu rontgent csinaltak

2020. szept. 20. 18:27
 1/3 anonim ***** válasza:
16 évem alatt nem hallottam egyszer sem, hogy panasz esetén bokáról egy felvétel készüljön. Ha nincs törés, vagy elmozdulás, szalagszakadásra utaló jel, akkor miért kellene megműteni?
2020. szept. 21. 06:27
 2/3 A kérdező kommentje:
Mert 2 hónap alatt majdnem mindent betartottam és még most se birok ráállni
2020. szept. 21. 11:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Attól még nem kell feltétlen műteni, de ezt a kezelőorvosod tudná megmondani, vagy esetleg kell-e más képalkotó vizsgálat. Van aki fél évig nem tud rendesen járni egy szalagszakadás után.
2020. szept. 21. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!