Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Van itt olyan akinek sikerült...

Van itt olyan akinek sikerült eltávolítani péniszéről a fordyce foltokat? Ha igen hogyan?

Figyelt kérdés
Lézeres kezelésre nincs lehetőségem, ezért valami más módszerre lenne szükségem. 18 éves fiu vagyok és egy csepp önbizalmam sincs, mert nagyon csúnya, a péniszem tele van vele, érződik a felületén is ,hogy érdes és a fitymám belseje is nagyon ronda, tele van apró fehér pöttyökkel rengeteg van. Nagyon szégyellem, és hiába próbàltok vigasztalni azzal hogy termeszetes dolog meg nem fertozo sok fiunak van stb, amig ezek rajtam vannak addig keptelen vagyok nemi eletet elni
2020. szept. 15. 17:56
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lehet. Ha egy lany tudja, hogy tenyleg nem HPV, teljesen artalmatlan, akkor el tudja fogadni veled egy csomagban. Eleg gyakori.
2020. szept. 15. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!