Korona virusos lennek?
Figyelt kérdés
10-en lazasnak ereztem magam vettem be egy lazcsillapitot meg fajt a torkom. Pentek reggelre tiszta genny volt a torkom es lazas voltam,eleg gyakori betegseg nalam a tuszos mandulagyulladas. Konzultaltam a doktornovel,mert csak telefonos kommunikacio volt lehetseges,nem volt ram jellemzo a virusnak egyik tunete sem illetve nem erintkeztem igazolt fertozottel es nem is jartam kulfoldon.Kaptam antibiotikumot,ami mar hatott es mara mar sokkal jobban vagyok,szinte semmi bajom nincs.Tegnap elkezdett folyni az orrom es elkezdtem kohogni,mar nincs lazam sem. Gondolom a felgyulemlett gennyet kohoghetem fel. Szerintetek?2020. szept. 13. 17:51
1/2 anonim válasza:
Ez a köhögés elég gyakori mostanában mindenhol. Szerintem nem vagy az, de hát majd ha ne adja Isten előjön más tünet, akkor majd megmondja a doki.
Viszont jó eséllyel nem vagy koronás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!