Hüvelyi folyást meg lehet szüntetni?
Helló.
Régóta sok hüvelyi folyásom van és nagyon zavar. Voltam sok nőgyógyásznál, egészséges vagyok. Normális állaga van, csak sok. És engem ez nagyon zavar, hiába mondják nekem, hogy ez normális meg törődjek bele. Manapság nem tudok több órára elmenni se wc nélkül, mert érzem, hogy folyik. Ilyenkor mindig muszáj vagyok betétet hordanom, tudom, hogy nem higiénikus de ha nem hordanám átázna a bugyim. Táskámba kénytelen vagyok hordani egy biztonsági neszeszert amiben tartok extra betétet, intim és normál nedvestörlőkendőt, bugyit és ilyesmiket. Annyira kellemetlen nekem. Régebben emiatt is lett szerintem fóbiám,hogy folyton ellenőriznem kell, hogy büdös e mert korábban mikor szakiskolás voltam, ott nem tűnt fel és lehet átáztam és valaki hangosan mondta "p*na szag van". Szerintem tuti én voltam. Nincs barátom, nem élek szexuális kapcsolat és szűz vagyok és erre ilyen problémám van. Jelenleg nem dolgozom, de ha munkába állok, nemtudom hogy oldjam meg a wcre járkálást. Egy helyben mondjuk nem vészes. Segítenétek ebben nekem kérlek? Mivel tudném megszüntetni ezt? Vagy legalább csökkenteni, hogy ne ázzak át. Már annyira szeretnék sima bugyiban lenni de nem lehet. Már ott tartok, hogy mikor közösségbe megyek már pánikolok, hogy vajon érzik e szagot ha van. Tudom, hogy az egészségesnek nincs szaga de valamiért pánikolok emiatt... 22L.
Hasonló problémával küzdök én is.:( Bár én már 42 éves vagyok, szültem is.
Nekem tininkoromban nem volt ilyen problémám, huszonéveim vége felé kezdődött, most már naponta többször cserélem a betétet én is.:(
Nődokim szerint minden rendben, hüvelyflóra helyreállító kúpot javasol. 1-2x próbáltam, jó is volt - pár napig. És ehhez képest irtó drága sztem.
Amire én kezdek rájönni, vagy sejtem.hogy lehet összefüggés, az a táplálkozás. Valamit már nem bír a szervezetem. Régen (és akkor nem is volt folyásom) vékony voltam, nem zabáltam összevissza. Most sem.vagyok kövér, de van 3 kg pluszom, az mind szép kis úszógumi formában. Cukoréhségem van sokszor, stresszevő is vagyok. És nagyon sok a stressz.
Olvastam a gyulladás-ellenes diétáról, ami mellőzi a cukrot-lisztet, tejtermékeket is csak limitált fajtát és mennyiséget enged meg - azt érzem, hogy ezt ki kéne próbàlni. Mediterrán diéta címen is jókat találtam.
Te nem érzed hogy táplálkozás eredetű is lehet a problèma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!