Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szívzörej mindenhol?

Szívzörej mindenhol?

Figyelt kérdés
Azt mondta az orvos hogy mindenhol hall valami zörejt, de legjobban a mitralis billentyű fölött. Most akkor mindegyik billentyűm gondolom nem sz*r, lehet csak a lázam miatt mérte? Lázas voltam és amiatt mondta hogy a pulzusom 110 körül volt

2020. szept. 11. 23:02
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha azt mondta hogy mindenhol hallott zörejt, akkor mindegyik működésében van egy kis zavar. Fiatal nőknél (nemtudom hány éves és milyen nemű vagy) gyakori az enyhe mitralis és tricuspidalis insuff.
2020. szept. 12. 19:45
 2/8 A kérdező kommentje:
Arra elég kicsi az esély, inkább akkor a láz miatt lehetett és az ezt kiváltó 110-es szívverés miatt. Hamarabb nyernék a lottón minthogy 19 évesen az összes billentyűm szar legyen. Azért hagyjuk már.
2020. szept. 12. 19:48
 3/8 A kérdező kommentje:
És logikus is lenne, mert a turbulens áramlás miatt értelemszerűen nem 1 billentyűnél lenne zörej hanem mindenhol.
2020. szept. 12. 19:49
 4/8 A kérdező kommentje:
Nekem ne mondd azt hogy az összes billentyűm szar, nem egy 85 évessel beszélsz. Tünetem sincs.
2020. szept. 12. 19:49
 5/8 anonim ***** válasza:
93%
19 évesen elég bunkó stílusod van. Gondold nyugodtan hogy okosabb vagy az orvosodnál. Akkor kellett volna ekkora szád legyen, amikor az orvos ezt közölte veled, akkor kellett volna kérdezni, nem másokat lehurrogni itt akik segíteni próbálnak.
2020. szept. 12. 20:14
 6/8 A kérdező kommentje:
Az orvos mondta ezt hogy valszeg nem strukturalis. Ezt nem mondtam igen. Te nem lennel ideges ha valaki aztmondaná neked 19 évesen hogy rotty igazából a szived?? Biztos jól esne, sőt még meg is köszönnéd nem? Sírnál is gondolom örömödbe.
2020. szept. 12. 20:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Az 1es ezzel nem azt mondta hogy rotty a szíved. Nekem mind a 4 billentyűnél visszafolyik picit a vér, attól még nem temetem magam, és nem vagyok 85 éves.
2020. szept. 12. 20:28
 8/8 A kérdező kommentje:
Ja bocs azt hittem hogy az egyes meg te az egy ember :D mert ugyanannyi az a zöld cuccotok. Októberben megyek vizsgálatra
2020. szept. 12. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!