Visszahivjam az orvosom?
Hetvegere lebetegedtem.szimpla nathanak gondoltam,a gyerek es parom is nathasak voltak.
Hetfon felhivtam a haziorvosom,kerdezte talalkoztam e kulfoldrol hazaerkezovel es ravagtam,hogy nem.erre este beugrott,hogy persze,rokon,ismeros nincs is ilyen,viszont a munkambol kifolyolag heti rendszeresseggel talalkozom egy roman soforrel,es tobb osztrakkal is.illetve repulon erkezo indiai,malaj,japan es kinai aruval(kartondobozokban,ezeket napi rendszeresseggel fogdozzuk)
Ezek az aruk kb 4-6 nap alatt ernek hozzank.lefoliazott raklapokon.
Nem mulik a natham,egyre rosszabb es nem tudom eldonteni,hogy emiatt erzem egyre kevesbe a szakogat,izeket vagy esetleg tenyleg igaz a covidra,hogy ez az egyik tunet.
Minden tunetem passzol egy erosebb megfazashoz,es a covidhoz is.
Haziorvossal csak telefonon beszeltem,nem vizsgalt meg.penteken kellene visszahivnom.
Nem megyek dolgozni,a konyhaba eleg kimennem es mar elfaradtam.
Ezert is fura,mert nem,hogy javulna inkabb romlik a helyzet,hiaba pihenek mar 5.napja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!