Ez ganglion lehet a csuklom fölött? Kep alul.
Évek óta ott van, hol faj hol nem faj, hol kisebb hol nagyobb. Különösebb gondot nem okoz de érdekelne hogy ganglionnak mondható e vagy lehet valami más is ott? Babszem nagyságú nyomásra fájdalmas. Koszi a válaszokat :)
Szia!
Nekem már 2 éve volt a műtét ugyan úgy a csuklómon volt nehéz volt már hajlitani a csuklómat ki szedték, műtét előtt a doki azt mondta attól, hogy ki szedik a fájdalom nem fog megszűnni vissza jöhet. Műtét után eléggé fájt 4-5 napig nem tudtam mozgatni a csuklómat, 7-8 hónapig semmi baj nem volt, egyszer valahogy mintha meg erőltettem volna el kezdett fájni és lett egy pukli rajta ugyan ott ahol ki szedték és ez rajta is volt 2 hétig ez attól volt hogy az ízületi rész be gyulladt és ilyen kitüremkedés lett, 2 hét után eltűnt, mintha semmi se történt volna. Most már kb. 3-szorra jött ki rajta 2 hétig tart a fájdalom és egyszer csak el múlik .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!